Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Дослідження міграції синтетичних речовин із пакувальних матеріалів у харчові продукти і воду: соціальний та управлінський аспекти | Тарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Прилипко, О.І.; Tarasiuk, H.M.; Chahaida, A.O.; Prylypko, O.I. |
2021 | Економіко-правові аспекти діяльності закладів громадського харчування Житомира на початку ХХ століття | Тарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Мілінчу, О.В.; Tarasiuk, H.М.; Chahaida, А.О.; Milinchuk, О.V. |
2020 | Житомирська політехніка: 100 років від початку технічної освітньої діяльності | Євдокимов, В.В.; Олійник, О.В.; Морозов, А.В.; Чагайда, А.О.; Ievdokymov, V.V.; Оliinyk, О.V.; Morozov, A.V.; Chagaida, A.O. |
2022 | Обґрунтування параметрів змішувача для борошняних компонентів | Піддубний, В.А.; Стадник, І.Я.; Чагайда, А.О.; Петриченко, Є.А.; Piddubnyi, V.A.; Stadnyik, I.Ya.; Chahaida, A.O.; Petrychenko, Ye.A. |
2024 | Перспективи вдосконалення рецептурного складу снек-батончиків на основі аналізу поведінки споживачів послуг індустрії гостинності | Тарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Tarasiuk, H.M.; Chahaida, A.O. |
2019 | Перспективи впровадження технології енергетичних батончиків у закладах готельно-ресторанного господарства | Тарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Tarasyuk, H.M.; Chagayda, A.O. |
2024 | Проєктування харчових продуктів з використанням технології 3D- і 4D-друку та його значення для розвитку адитивного виробництва | Тарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Tarasiuk, H.M.; Chahaida, A.O. |
2019 | Становлення вищої технічної школи в Україні у 20-ті роки ХХ сторіччя | Євдокимов, В.В.; Олійник, О.В.; Чагайда, А.О. |
2019 | Становлення Волинського (Житомирського) індустріального технікуму як єдиного вищого технічного навчального закладу Волинської губернії | Євдокимов, В.В.; Олійник, О.В.; Чагайда, А.О. |
2020 | Становлення готельного бізнесу в Житомирі: історичний аспект | Тарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Мілінчук, О.В.; Tarasiuk, H.M.; Chahaida, A.O.; Milinchuk, O.V. |
2022 | Тенденції автоматизації послуг в індустрії гостинності | Олійник, О.В.; Тарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Oliinyk, O.V.; Tarasiuk, H.M.; Chahaida, A.O. |
2024 | Тенденції вибору збалансованого харчування споживачами послуг індустрії гостинності | Тарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Tarasiuk, H.М.; Chahaida, A.О. |
2023 | Тенденції зростання у навколишньому середовищі мікропластику та його вплив на споживачів послуг індустрії гостинності | Чагайда, А.О.; Тарасюк, Г.М.; Chahaida, A.O.; Tarasiuk, H.M. |
2020 | Тенденції розвитку комплексу додаткових послуг для створення конкурентних переваг готелю | Чагайда, А.О.; Chagaida, A.O. |
2020 | Історичні аспекти створення першого вищого навчального закладу індустріальної освіти Волинської губернії (до 100-річчя Житомирської політехніки) | Євдокимов, В.В.; Олійник, О.В.; Морозов, А.В.; Чагайда, А.О.; Ievdokymov, V.V.; Oliinyk, O.V.; Morozov, A.V.; Chagaida, A.O. |