Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7611
Title: Перспективи впровадження технології енергетичних батончиків у закладах готельно-ресторанного господарства
Other Titles: Prospects of implementing the technology for energy candy bars in hotel and restaurant establishments
Authors: Тарасюк, Г.М.
Чагайда, А.О.
Tarasyuk, H.M.
Chagayda, A.O.
Keywords: управління закладом готельно-ресторанного господарства
технологія виробництва енергетичних батончиків
рецептурний склад
безпечність харчових продуктів
management of hotel and restaurant establishment
production technology for energy candy bars
recipe composition
safety food
Issue Date: 2019
Publisher: Державний університет "Житомирська політехніка"
Series/Report no.: Економіка, управління та адміністрування;3(89)
Abstract: Сучасний стиль життя людей значно прискорив зміну ринку харчових продуктів, основними вимогами до яких стає загальнодоступність, швидке отримання достатньої кількості енергії для відновлення фізичних сил та приведення в тонус мозкової діяльності. Для задоволення цих потреб запропоновано виробництво у готельно-ресторанних господарствах енергетичних батончиків, що мають високу біологічну цінність та гармонійні органолептичні показники. Пропонується використовувати як технологію з термічним обробленням рослинної сировини, так і без такого оброблення. За запропонованим рецептурним складом таких батончиків у закладах готельно-ресторанного господарства буде отримано цілком безпечний продукт харчування із більш збалансованим складом основних поживних речовин, значною кількістю мікроелементів, вітамінів і біологічно активних речовин антистресової та імуностимулюючої дії.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7611
Appears in Collections:Економіка, управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
57.pdf856.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.