Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7611
Title: | Перспективи впровадження технології енергетичних батончиків у закладах готельно-ресторанного господарства |
Other Titles: | Prospects of implementing the technology for energy candy bars in hotel and restaurant establishments |
Authors: | Тарасюк, Г.М. Чагайда, А.О. Tarasyuk, H.M. Chagayda, A.O. |
Keywords: | управління закладом готельно-ресторанного господарства технологія виробництва енергетичних батончиків рецептурний склад безпечність харчових продуктів management of hotel and restaurant establishment production technology for energy candy bars recipe composition safety food |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Державний університет "Житомирська політехніка" |
Series/Report no.: | Економіка, управління та адміністрування;3(89) |
Abstract: | Сучасний стиль життя людей значно прискорив зміну ринку харчових продуктів, основними вимогами до яких стає загальнодоступність, швидке отримання достатньої кількості енергії для відновлення фізичних сил та приведення в тонус мозкової діяльності. Для задоволення цих потреб запропоновано виробництво у готельно-ресторанних господарствах енергетичних батончиків, що мають високу біологічну цінність та гармонійні органолептичні показники. Пропонується використовувати як технологію з термічним обробленням рослинної сировини, так і без такого оброблення. За запропонованим рецептурним складом таких батончиків у закладах готельно-ресторанного господарства буде отримано цілком безпечний продукт харчування із більш збалансованим складом основних поживних речовин, значною кількістю мікроелементів, вітамінів і біологічно активних речовин антистресової та імуностимулюючої дії. |
URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7611 |
Appears in Collections: | Економіка, управління та адміністрування |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.