Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7611
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарасюк, Г.М.-
dc.contributor.authorЧагайда, А.О.-
dc.contributor.authorTarasyuk, H.M.-
dc.contributor.authorChagayda, A.O.-
dc.date.accessioned2020-01-16T08:35:57Z-
dc.date.available2020-01-16T08:35:57Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7611-
dc.description.abstractСучасний стиль життя людей значно прискорив зміну ринку харчових продуктів, основними вимогами до яких стає загальнодоступність, швидке отримання достатньої кількості енергії для відновлення фізичних сил та приведення в тонус мозкової діяльності. Для задоволення цих потреб запропоновано виробництво у готельно-ресторанних господарствах енергетичних батончиків, що мають високу біологічну цінність та гармонійні органолептичні показники. Пропонується використовувати як технологію з термічним обробленням рослинної сировини, так і без такого оброблення. За запропонованим рецептурним складом таких батончиків у закладах готельно-ресторанного господарства буде отримано цілком безпечний продукт харчування із більш збалансованим складом основних поживних речовин, значною кількістю мікроелементів, вітамінів і біологічно активних речовин антистресової та імуностимулюючої дії.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДержавний університет "Житомирська політехніка"uk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка, управління та адміністрування;3(89)-
dc.subjectуправління закладом готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництва енергетичних батончиківuk_UA
dc.subjectрецептурний складuk_UA
dc.subjectбезпечність харчових продуктівuk_UA
dc.subjectmanagement of hotel and restaurant establishmentuk_UA
dc.subjectproduction technology for energy candy barsuk_UA
dc.subjectrecipe compositionuk_UA
dc.subjectsafety fooduk_UA
dc.titleПерспективи впровадження технології енергетичних батончиків у закладах готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeProspects of implementing the technology for energy candy bars in hotel and restaurant establishmentsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.description.abstractenCurrent lifestyle of humanity has dramatically accelerated changes in the food market, the main requirements to which are accessibility, fast obtaining the sufficient amount of energy for restoring physical force and speeding up brain activity. To satisfy these needs it is proposed the production of energy candy bars (in hotels and restaurants) possessing high biological value and harmonious organoleptic indices. The author proposes the technology with the thermic processing vegetable raw material as well as the technology without such processing. According to the proposed recipe composition of such energy candy bars, the establishments of hotel and restaurant businesses will get entirely safety food with more balanced composition of basic nutriments, a considerable amount of microelements, vitamins, and biologically active substances of antistress and immune stimulatory effects.uk_UA
Appears in Collections:Економіка, управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
57.pdf856.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.