Electronic Repository

Перспективи впровадження технології енергетичних батончиків у закладах готельно-ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Тарасюк, Г.М.
dc.contributor.author Чагайда, А.О.
dc.contributor.author Tarasyuk, H.M.
dc.contributor.author Chagayda, A.O.
dc.date.accessioned 2020-01-16T08:35:57Z
dc.date.available 2020-01-16T08:35:57Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7611
dc.description.abstract Сучасний стиль життя людей значно прискорив зміну ринку харчових продуктів, основними вимогами до яких стає загальнодоступність, швидке отримання достатньої кількості енергії для відновлення фізичних сил та приведення в тонус мозкової діяльності. Для задоволення цих потреб запропоновано виробництво у готельно-ресторанних господарствах енергетичних батончиків, що мають високу біологічну цінність та гармонійні органолептичні показники. Пропонується використовувати як технологію з термічним обробленням рослинної сировини, так і без такого оброблення. За запропонованим рецептурним складом таких батончиків у закладах готельно-ресторанного господарства буде отримано цілком безпечний продукт харчування із більш збалансованим складом основних поживних речовин, значною кількістю мікроелементів, вітамінів і біологічно активних речовин антистресової та імуностимулюючої дії. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Державний університет "Житомирська політехніка" uk_UA
dc.relation.ispartofseries Економіка, управління та адміністрування;3(89)
dc.subject управління закладом готельно-ресторанного господарства uk_UA
dc.subject технологія виробництва енергетичних батончиків uk_UA
dc.subject рецептурний склад uk_UA
dc.subject безпечність харчових продуктів uk_UA
dc.subject management of hotel and restaurant establishment uk_UA
dc.subject production technology for energy candy bars uk_UA
dc.subject recipe composition uk_UA
dc.subject safety food uk_UA
dc.title Перспективи впровадження технології енергетичних батончиків у закладах готельно-ресторанного господарства uk_UA
dc.title.alternative Prospects of implementing the technology for energy candy bars in hotel and restaurant establishments uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.description.abstracten Current lifestyle of humanity has dramatically accelerated changes in the food market, the main requirements to which are accessibility, fast obtaining the sufficient amount of energy for restoring physical force and speeding up brain activity. To satisfy these needs it is proposed the production of energy candy bars (in hotels and restaurants) possessing high biological value and harmonious organoleptic indices. The author proposes the technology with the thermic processing vegetable raw material as well as the technology without such processing. According to the proposed recipe composition of such energy candy bars, the establishments of hotel and restaurant businesses will get entirely safety food with more balanced composition of basic nutriments, a considerable amount of microelements, vitamins, and biologically active substances of antistress and immune stimulatory effects. uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account