Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Тарасюк, Г.М. | |
dc.contributor.author | Чагайда, А.О. | |
dc.contributor.author | Tarasyuk, H.M. | |
dc.contributor.author | Chagayda, A.O. | |
dc.date.accessioned | 2020-01-16T08:35:57Z | |
dc.date.available | 2020-01-16T08:35:57Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7611 | |
dc.description.abstract | Сучасний стиль життя людей значно прискорив зміну ринку харчових продуктів, основними вимогами до яких стає загальнодоступність, швидке отримання достатньої кількості енергії для відновлення фізичних сил та приведення в тонус мозкової діяльності. Для задоволення цих потреб запропоновано виробництво у готельно-ресторанних господарствах енергетичних батончиків, що мають високу біологічну цінність та гармонійні органолептичні показники. Пропонується використовувати як технологію з термічним обробленням рослинної сировини, так і без такого оброблення. За запропонованим рецептурним складом таких батончиків у закладах готельно-ресторанного господарства буде отримано цілком безпечний продукт харчування із більш збалансованим складом основних поживних речовин, значною кількістю мікроелементів, вітамінів і біологічно активних речовин антистресової та імуностимулюючої дії. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Державний університет "Житомирська політехніка" | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Економіка, управління та адміністрування;3(89) | |
dc.subject | управління закладом готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | технологія виробництва енергетичних батончиків | uk_UA |
dc.subject | рецептурний склад | uk_UA |
dc.subject | безпечність харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | management of hotel and restaurant establishment | uk_UA |
dc.subject | production technology for energy candy bars | uk_UA |
dc.subject | recipe composition | uk_UA |
dc.subject | safety food | uk_UA |
dc.title | Перспективи впровадження технології енергетичних батончиків у закладах готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects of implementing the technology for energy candy bars in hotel and restaurant establishments | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.description.abstracten | Current lifestyle of humanity has dramatically accelerated changes in the food market, the main requirements to which are accessibility, fast obtaining the sufficient amount of energy for restoring physical force and speeding up brain activity. To satisfy these needs it is proposed the production of energy candy bars (in hotels and restaurants) possessing high biological value and harmonious organoleptic indices. The author proposes the technology with the thermic processing vegetable raw material as well as the technology without such processing. According to the proposed recipe composition of such energy candy bars, the establishments of hotel and restaurant businesses will get entirely safety food with more balanced composition of basic nutriments, a considerable amount of microelements, vitamins, and biologically active substances of antistress and immune stimulatory effects. | uk_UA |