Electronic Repository
ВІДОБРАЖЕННЯ ВИТРАТ НА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ
Login
українська
English
EZTUIR Home
→
Фахові видання
→
Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ВІДОБРАЖЕННЯ ВИТРАТ НА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ
Десяткіна, І.В.
;
Desyatkina, I.V.
URI:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4741
Date:
2011
Abstract (ukr):
Удосконалено діючу систему бухгалтерського обліку підприємств ресторанного господарства в частині відображення витрат на якість продукції та послуг.
Show full item record
Files in this item
Name:
16.pdf
Size:
427.4Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу
[1014]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register