dc.contributor.author |
Десяткіна, І.В. |
|
dc.contributor.author |
Desyatkina, I.V. |
|
dc.date.accessioned |
2016-09-13T09:27:50Z |
|
dc.date.available |
2016-09-13T09:27:50Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.uri |
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4741 |
|
dc.description.abstract |
Удосконалено діючу систему бухгалтерського обліку підприємств ресторанного господарства в частині відображення витрат на якість продукції та послуг. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
ЖДТУ |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;2(20) |
|
dc.subject |
ресторанне господарство |
uk_UA |
dc.subject |
облік ресторанної продукції |
uk_UA |
dc.title |
ВІДОБРАЖЕННЯ ВИТРАТ НА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Reflection of expenses for quality of goods of enterprises of restaurant business: accounting aspect |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |