ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ
ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Ввійти
українська
English
Головна сторінка EZTUIR
→
Фахові видання
→
Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Десяткіна, І.В.
;
Desyatkina, I.V.
URI:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4404
Дата:
2011-10-03
Анотація:
Запропоновано методику внутрішнього контролю в закладах ресторанного господарства, яка охоплює всі стадії облікового процесу на підприємстві.
Анотація (англ.):
Methods of internal control in restaurants, covering all stages of the accounting process at a company have been suggested.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
7.pdf
Розмір:
450.9Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу
[1014]
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися