ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ
Формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції
Ввійти
українська
English
Головна сторінка EZTUIR
→
Фахові видання
→
Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції
Стецюк, С.С.
;
Stetsyuk, S.S.
URI:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2922
Дата:
2013
Анотація:
Обґрунтовано особливості та охарактеризовано процес формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
78.pdf
Розмір:
1.059Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки
[1460]
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися