dc.contributor.author |
Стецюк, С.С. |
|
dc.contributor.author |
Stetsyuk, S.S. |
|
dc.date.accessioned |
2016-04-18T11:41:54Z |
|
dc.date.available |
2016-04-18T11:41:54Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.uri |
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2922 |
|
dc.description.abstract |
Обґрунтовано особливості та охарактеризовано процес формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
ЖДТУ |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;1(63) |
|
dc.subject |
додана вартість |
uk_UA |
dc.subject |
вертикальна інтеграція |
uk_UA |
dc.title |
Формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції |
uk_UA |
dc.title.alternative |
The forming of product value added at the meat processing industry enterprises under conditions of vertical integration |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |