Electronic Repository

Формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції

Show simple item record

dc.contributor.author Стецюк, С.С.
dc.contributor.author Stetsyuk, S.S.
dc.date.accessioned 2016-04-18T11:41:54Z
dc.date.available 2016-04-18T11:41:54Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2922
dc.description.abstract Обґрунтовано особливості та охарактеризовано процес формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;1(63)
dc.subject додана вартість uk_UA
dc.subject вертикальна інтеграція uk_UA
dc.title Формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції uk_UA
dc.title.alternative The forming of product value added at the meat processing industry enterprises under conditions of vertical integration uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account