Electronic Repository
Формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції
Login
українська
English
EZTUIR Home
→
Фахові видання
→
Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції
Стецюк, С.С.
;
Stetsyuk, S.S.
URI:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2922
Date:
2013
Abstract (ukr):
Обґрунтовано особливості та охарактеризовано процес формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції.
Show full item record
Files in this item
Name:
78.pdf
Size:
1.059Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки
[1460]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register