Electronic Repository

Browsing Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу by Subject "restaurant business"

Browsing Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу by Subject "restaurant business"

Sort by: Order: Results:

  • Вигівська, Ірина Миколаївна; Макарович, Вікторія Костянтинівна; Vygivska, I.M.; Makarovych, V.K. (ЖДТУ, 2018)
    У роботі розглянуто складові собівартості кейтерингових послуг (кейтерингу), ідентифіковано прямі та непрямі витрати процесу надання послуг кейтерингу, визначено напрями формування аналітичного обліку надання кейтерингових ...
  • Вигівська, Ірина Миколаївна; Макарович, Вікторія Костянтинівна; Сіра, Евеліна Олександрівна; Vygivska, I.M.; Makarovych, V.K.; Sira, E.A. (ЖДТУ, 2018)
    Ресторанний бізнес в Україні розвивається достатньо динамічно. Сьогодні послуги виїзного обслуговування вже стали невід’ємною частиною організації будь-якого ділового процесу. Недостатній рівень теоретичних та практичних ...

Search DSpace


Browse

My Account