Please use this identifier to cite or link to this item:
https://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8495| Title: | Оптимізація процесів виробництва безпечної харчової продукції підприємств |
| Authors: | Валінкевич, Н.В. Данкевич, А.Є. |
| Keywords: | харчова та переробна промисловість диверсифікація інтеграція інновації продовольча безпека аграрна політика ЕС сільськогосподарські підприємства соціальна політика здоровя нації |
| Issue Date: | 2018 |
| Abstract: | В нинішній екологічній ситуації шлях до вирішення проблем полягає у системному підході організації сільськогосподарського виробництва, яке ґрунтується на глибинному розумінні сутності найважливіших біологічних і біотехнологічних процесів, пов’язаних із здоров’ям нації, необхідності радикальних змін у менеджерській та маркетинговій діяльності сільськогосподарських підприємств з метою підвищення якості їх діяльності, обов’язково застосовуючи сучасні системи та методи управління. |
| Description: | Валінкевич Н.В., Данкевич А. Є. Оптимізація процесів виробництва безпечної харчової продукції підприємств. Підприємницька модель економіки та управління розвитком підприємства: тези I Міжнародної науково-практичної конференції (8-9 листопада 2018 р.). – Житомир, 2018. – С. 34-37 |
| URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8495 |
| Appears in Collections: | Викладачі університету |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.