Please use this identifier to cite or link to this item:
https://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8468Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Краснов, Володимир Павлович | - |
| dc.contributor.author | Шелест, Зоя Михайлівна | - |
| dc.contributor.author | Давидова, Ірина Володимирівна | - |
| dc.date.accessioned | 2024-05-20T11:31:51Z | - |
| dc.date.available | 2024-05-20T11:31:51Z | - |
| dc.date.issued | 2024-04-24 | - |
| dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/8468 | - |
| dc.description.abstract | Викладена інформація про особливості радіоактивного забруднення лісів, можливості використання ягід, лікарських рослин, грибів, дичини, березового соку на територіях, забруднених радіонуклідами. Наведено узагальнені результати досліджень авторів. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.relation.ispartofseries | 125924; | - |
| dc.title | Навчальний посібник "Використання харчових продуктів лісу на територіях, забруднених радіонуклідами" | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Appears in Collections: | Авторське право | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 125924.pdf | 933.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.