Please use this identifier to cite or link to this item:
https://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7018| Title: | РОЗВИТОК АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОЦІНКИ КРЕДИТОСПРОМОЖНОСТІ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ |
| Other Titles: | Development of analytical providing assessment of solvency of business entities |
| Authors: | Виговський, Володимир Георгійович Vygovsky, V.G. |
| Keywords: | кредитоспроможність позабалансовий ризик аналітичне забезпечення оцінки кредитоспроможності механізм оцінки кредитоспроможності інтегральний показник кредитоспроможності solvency off-balance risk analytical providing assessment of solvency solvency assessment mechanism integrated indicator of solvency |
| Issue Date: | 2017 |
| Publisher: | ЖДТУ |
| Abstract: | Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.09 – бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності). – Житомирський державний технологічний університет Міністерства освіти і науки України, Житомир, 2017. Робота присвячена вирішенню науково-прикладного завдання – обґрунтуванню теоретико-методичних та організаційних положень аналітичного забезпечення оцінки кредитоспроможності позичальника-юридичної особи та їх удосконаленню. Поглиблено теоретичні засади кредитоспроможності; удосконалено класифікацію кредитоспроможності; сформовано порядок вибору методологічного підходу до формування методики аналітичного забезпечення оцінки кредитоспроможності позичальника; удосконалено обліково-інформаційне забезпечення та методичний інструментарій оцінки кредитоспроможності позичальника. Розроблено науково-методичний підхід до прогнозування інтегрального показника кредитоспроможності позичальника; удосконалено організаційне забезпечення оцінки кредитоспроможності позичальника. |
| URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7018 |
| Appears in Collections: | Суспільні науки |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Vygovskiy.pdf | 749.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.