Please use this identifier to cite or link to this item:
https://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5636| Title: | ОРГАНІЗАЦІЙНО-РОЗПОРЯДЧЕ РЕГЛАМЕНТУВАННЯ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ |
| Other Titles: | Organization and Administrative Regulation in Quality Control System of Organizations of Consumers’ Cooperation |
| Authors: | Панченко, В.А. Рибалко-Рак, Л.А. Panchenko, I.A. Rybalko-Rak, L.A. |
| Keywords: | споживча кооперація система управління якістю |
| Issue Date: | 2010 |
| Publisher: | ЖДТУ |
| Series/Report no.: | Вісник ЖДТУ. Серія : Економічні науки;4(54) |
| Abstract: | Основою ефективності системи управління якістю є прозоре і дієве організаційно-розпорядче регламентування, зокрема створення і впровадження положення про підрозділ та посадових інструкцій у сфері якості, відповідно до спроектованих організаційних структур управління в споживчій кооперації як соціально-економічній системі. Досліджено структуру управління системи споживчої кооперації, рекомендовано організаційне проектування елементів системи управління якістю та напрями створення організаційно-розпорядчих документів. |
| URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5636 |
| Appears in Collections: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.