Please use this identifier to cite or link to this item:
https://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4849| Title: | ВПЛИВ ПРОДУКТИВНОСТІ ТВАРИН ТА РІВНЯ ЇХ ГОДІВЛІ НА ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СВИНИНИ |
| Other Titles: | Influence of animal productivity and feeding level on forming pork competitiveness |
| Authors: | Балановська, Т.І. Іванова, Г.С. Balanovs’ka, T.I. Ivanova, G.S. |
| Keywords: | конкурентоспроможність свинини продуктивність тварин |
| Issue Date: | 27-Dec-2010 |
| Publisher: | ЖДТУ |
| Series/Report no.: | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(18) |
| Abstract: | В статті визначено основні фактори, що мають вплив на формування конкурентоспроможності свинини, серед яких суттєвими є продуктивність тварин та рівень годівлі. |
| URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4849 |
| Appears in Collections: | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.