Please use this identifier to cite or link to this item:
https://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4789| Title: | РЕТРОСПЕКТИВНИЙ АНАЛІЗ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
| Other Titles: | Retrospective analysis of literary sources on peculiarities of production process in restaurants |
| Authors: | Десяткина, І.В. Desyatkina, I.V. |
| Keywords: | ресторанне господарство облік процесів ресторанного виробництва |
| Issue Date: | 2011 |
| Publisher: | ЖДТУ |
| Series/Report no.: | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;1(19) |
| Abstract: | Розглянуто питання обліку процесів виробництва в закладах ресторанного господарства в науковій та періодичній літературі. |
| URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4789 |
| Appears in Collections: | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.