Please use this identifier to cite or link to this item:
https://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4486| Title: | ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ВИГОТОВЛЕННЯ ПРОДУКЦІЇ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
| Other Titles: | Approaches to organization of accounting for production in restaurants |
| Authors: | Десяткіна, І.В. Глущук, О.М. |
| Keywords: | ресторанне господарство облік продукції ресторанів |
| Issue Date: | 2011 |
| Publisher: | ЖДТУ |
| Series/Report no.: | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(21); Ч.1 |
| Abstract: | Удосконалено методику облікового відображення витрат обігу та витрат виробництва на підприємствах ресторанного господарства. |
| URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4486 |
| Appears in Collections: | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.