Please use this identifier to cite or link to this item:
https://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4404| Title: | ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
| Other Titles: | Procedure of conducting internal control in restaurants |
| Authors: | Десяткіна, І.В. Desyatkina, I.V. |
| Keywords: | ресторанне господарство заклади ресторанного господарства внутрішній контроль ресторанних закладів методика проведення внутрішнього контролю restaurant management institutions restaurant industry internal control of restaurant facilities methods of internal control |
| Issue Date: | 3-Oct-2011 |
| Publisher: | ЖДТУ |
| Series/Report no.: | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(21); Ч.2 |
| Abstract: | Запропоновано методику внутрішнього контролю в закладах ресторанного господарства, яка охоплює всі стадії облікового процесу на підприємстві. |
| URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4404 |
| Appears in Collections: | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.