Please use this identifier to cite or link to this item:
https://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4306| Title: | ВИБІР АЛЬТЕРНАТИВ У ПРОЦЕСІ ДОСЯГНЕННЯ СТРАТЕГІЧНОГО НАМІРУ ПІДПРИЄМСТВА ЗА ДОПОМОГОЮ ТЕОРІЇ ЛАНЦЮГІВ МАРКОВА (ЗА МАТЕРІАЛАМИ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ КИЇВСЬКОГО РЕГІОНУ) |
| Other Titles: | Choice of alternatives in the process of achieving company’s strategic purpose by Morkov’s theory of chains (by the materials of food companies of Kiev region) |
| Authors: | Бойченко, К.С. Bojchenko K.S. |
| Keywords: | харчова промисловість стратегічне планування |
| Issue Date: | 2011 |
| Publisher: | ЖДТУ |
| Series/Report no.: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;4(58) |
| Abstract: | Визначено стратегічні наміри харчових підприємств Київського регіону та їх параметри. Досліджено формування стратегічного набору у процесі досягнення стратегічних намірів досліджуваних підприємств на основі теорії ланцюгів Маркова. |
| URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4306 |
| Appears in Collections: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.