Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4306| Title: | ВИБІР АЛЬТЕРНАТИВ У ПРОЦЕСІ ДОСЯГНЕННЯ СТРАТЕГІЧНОГО НАМІРУ ПІДПРИЄМСТВА ЗА ДОПОМОГОЮ ТЕОРІЇ ЛАНЦЮГІВ МАРКОВА (ЗА МАТЕРІАЛАМИ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ КИЇВСЬКОГО РЕГІОНУ) | 
| Other Titles: | Choice of alternatives in the process of achieving company’s strategic purpose by Morkov’s theory of chains (by the materials of food companies of Kiev region) | 
| Authors: | Бойченко, К.С. Bojchenko K.S.  | 
| Keywords: | харчова промисловість стратегічне планування  | 
| Issue Date: | 2011 | 
| Publisher: | ЖДТУ | 
| Series/Report no.: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;4(58) | 
| Abstract: | Визначено стратегічні наміри харчових підприємств Київського регіону та їх параметри. Досліджено формування стратегічного набору у процесі досягнення стратегічних намірів досліджуваних підприємств на основі теорії ланцюгів Маркова. | 
| URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4306 | 
| Appears in Collections: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.