Please use this identifier to cite or link to this item:
https://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4280| Title: | ПОНЯТТЯ ТА ВИДИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
| Other Titles: | Concept and types of restaurants |
| Authors: | Столяренко, О.М. Щербельова, Н.П. Stolyarenko, O.M. Shcherbelyova, N.P. |
| Keywords: | ресторанне господарство ресторанний бізнес |
| Issue Date: | 2011 |
| Publisher: | ЖДТУ |
| Series/Report no.: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;4(58) |
| Abstract: | Визначено сутність понять “ресторанне господарство”, “ресторанний бізнес” та “громадське харчування”. Виділено види закладів ресторанного господарства, які здійснюють вплив на бухгалтерське відображення діяльності підприємств цієї галузі. |
| URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4280 |
| Appears in Collections: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.