Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3676| Title: | Обліково-аналітичне забезпечення управління витратами на надання благодійної допомоги як елементом соціального капіталу підприємства | 
| Other Titles: | Accounting and analytical support for management of charitable assistance expenses as part of the social capital of the company | 
| Authors: | Сивак, О.Б. Syvak, O.  | 
| Keywords: | бухгалтерський облік аналіз операції з надання благодійної допомоги корпоративна соціальна відповідальність соціальний капітал accounting, analysis charitable giving transactions corporate social responsibility social capital  | 
| Issue Date: | 2016 | 
| Publisher: | ЖДТУ | 
| Abstract: | Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.09 – бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності). – Житомирський державний технологічний університет Міністерства освіти і науки України, Житомир, 2016. Дисертація присвячена обґрунтуванню теоретичних положень, а також розробці практичних рекомендацій щодо удосконалення бухгалтерського обліку та аналізу операцій з надання благодійної допомоги. В роботі обґрунтовано понятійний апарат та уточнено місце соціального капіталу в системі економічних категорій, ідентифіковано та уточнено економічну сутність понять “соціальний капітал”, “благодійність”, “благодійна допомога”. Сформовано класифікаційний підхід до облікового відображення операцій з надання благодійної допомоги. Надано пропозиції з удосконалення облікового відображення операцій з надання благодійної допомоги у вигляді фінансових та нефінансових активів. Розроблено рекомендації з удосконалення організації та методики аналізу операцій з надання благодійної допомоги. Запропоновано модель прийняття управлінського рішення щодо надання благодійної допомоги в умовах невизначеності. | 
| URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/3676 | 
| Appears in Collections: | Суспільні науки | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.