Please use this identifier to cite or link to this item:
https://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2922| Title: | Формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції |
| Other Titles: | The forming of product value added at the meat processing industry enterprises under conditions of vertical integration |
| Authors: | Стецюк, С.С. Stetsyuk, S.S. |
| Keywords: | додана вартість вертикальна інтеграція |
| Issue Date: | 2013 |
| Publisher: | ЖДТУ |
| Series/Report no.: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;1(63) |
| Abstract: | Обґрунтовано особливості та охарактеризовано процес формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції. |
| URI: | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2922 |
| Appears in Collections: | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.