Electronic Repository
ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Login
українська
English
EZTUIR Home
→
Фахові видання
→
Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Десяткіна, І.В.
;
Desyatkina, I.V.
URI:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4404
Date:
2011-10-03
Abstract (ukr):
Запропоновано методику внутрішнього контролю в закладах ресторанного господарства, яка охоплює всі стадії облікового процесу на підприємстві.
Abstract (eng):
Methods of internal control in restaurants, covering all stages of the accounting process at a company have been suggested.
Show full item record
Files in this item
Name:
7.pdf
Size:
450.9Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу
[1014]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register