Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5851
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБалковська, В.В.-
dc.date.accessioned2017-02-01T08:41:26Z-
dc.date.available2017-02-01T08:41:26Z-
dc.date.issued2016-11-24-
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5851-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesТЕЗИ ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Формування ефективної моделі розвитку підприємства в умовах ринкової економіки»;-
dc.titleЯКІСТЬ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ЯК КЛЮЧОВИЙ ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Формування ефективної моделі розвитку підприємства в умовах ринкової економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf182.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.