Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5851
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Балковська, В.В. | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-01T08:41:26Z | - |
dc.date.available | 2017-02-01T08:41:26Z | - |
dc.date.issued | 2016-11-24 | - |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5851 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | ТЕЗИ ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Формування ефективної моделі розвитку підприємства в умовах ринкової економіки»; | - |
dc.title | ЯКІСТЬ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ЯК КЛЮЧОВИЙ ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Формування ефективної моделі розвитку підприємства в умовах ринкової економіки |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.