Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4741
Title: ВІДОБРАЖЕННЯ ВИТРАТ НА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ
Other Titles: Reflection of expenses for quality of goods of enterprises of restaurant business: accounting aspect
Authors: Десяткіна, І.В.
Desyatkina, I.V.
Keywords: ресторанне господарство
облік ресторанної продукції
Issue Date: 2011
Publisher: ЖДТУ
Series/Report no.: Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;2(20)
Abstract: Удосконалено діючу систему бухгалтерського обліку підприємств ресторанного господарства в частині відображення витрат на якість продукції та послуг.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4741
Appears in Collections:Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf427.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.