Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4741
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДесяткіна, І.В.
dc.contributor.authorDesyatkina, I.V.
dc.date.accessioned2016-09-13T09:27:50Z
dc.date.available2016-09-13T09:27:50Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4741
dc.description.abstractУдосконалено діючу систему бухгалтерського обліку підприємств ресторанного господарства в частині відображення витрат на якість продукції та послуг.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПроблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;2(20)
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectоблік ресторанної продукціїuk_UA
dc.titleВІДОБРАЖЕННЯ ВИТРАТ НА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТuk_UA
dc.title.alternativeReflection of expenses for quality of goods of enterprises of restaurant business: accounting aspectuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf427.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.