Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2512
Title: АКТУАЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДИКИ ОЦІНКИ ІНТЕНСИВНОСТІ ЗАПАХУ У ЗОНІ ВПЛИВУ МІСЬКИХ ПОЛІГОНІВ ТПВ (НА ПРИКЛАДІ ПОЛІГОНА ТПВ МІСТА ЖИТОМИРА)
Other Titles: Relevance of the valuation technique aroma intensity in the influence zone urban landfills (for example landfill in Zhytomyr)
Authors: Корбут, М.Б.
Мальований, М.С.
Korbut, M.B.
Malevany, M.S.
Keywords: смородоутворюючі гази
тверді побутові відходи
Issue Date: 2013
Publisher: ЖДТУ
Series/Report no.: Вісник ЖДТУ. Серія: Технічні науки;3(66)
Abstract: Наведено дані досліджень інтенсивності запаху у зоні впливу міських полігонів твердих побутових відходів (ТПВ). Метою дослідження була оцінка доцільності використання методики оцінки інтенсивності запаху у зоні впливу міських полігонів ТПВ шляхом використання для кількісного вираження інтенсивності запаху речовини чи середовища та порівняння його з так званою «статичною шкалою». В роботі аналізуються результати дослідження оцінки інтенсивності генерації смородостворюючих газів в зоні впливу звалища ТПВ (концентрації н-бутанолу, ppm). Матеріали цих та інших досліджень, які паралельно проводилися на об’єкті інженерно-екологічних вишукувань, лабораторних досліджень і розрахунків можуть мати подальше застосування для формування бази даних вивченості полігону, що дозволяє виробляти стратегію управління ним як об’єктом підвищеної екологічної небезпеки в загальній екологічній ситуації міста.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2512
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Технічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.pdf288.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.