Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2512
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорбут, М.Б.
dc.contributor.authorМальований, М.С.
dc.contributor.authorKorbut, M.B.
dc.contributor.authorMalevany, M.S.
dc.date.accessioned2016-04-04T13:24:38Z
dc.date.available2016-04-04T13:24:38Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2512
dc.description.abstractНаведено дані досліджень інтенсивності запаху у зоні впливу міських полігонів твердих побутових відходів (ТПВ). Метою дослідження була оцінка доцільності використання методики оцінки інтенсивності запаху у зоні впливу міських полігонів ТПВ шляхом використання для кількісного вираження інтенсивності запаху речовини чи середовища та порівняння його з так званою «статичною шкалою». В роботі аналізуються результати дослідження оцінки інтенсивності генерації смородостворюючих газів в зоні впливу звалища ТПВ (концентрації н-бутанолу, ppm). Матеріали цих та інших досліджень, які паралельно проводилися на об’єкті інженерно-екологічних вишукувань, лабораторних досліджень і розрахунків можуть мати подальше застосування для формування бази даних вивченості полігону, що дозволяє виробляти стратегію управління ним як об’єктом підвищеної екологічної небезпеки в загальній екологічній ситуації міста.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ЖДТУ. Серія: Технічні науки;3(66)
dc.subjectсмородоутворюючі газиuk_UA
dc.subjectтверді побутові відходиuk_UA
dc.titleАКТУАЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДИКИ ОЦІНКИ ІНТЕНСИВНОСТІ ЗАПАХУ У ЗОНІ ВПЛИВУ МІСЬКИХ ПОЛІГОНІВ ТПВ (НА ПРИКЛАДІ ПОЛІГОНА ТПВ МІСТА ЖИТОМИРА)uk_UA
dc.title.alternativeRelevance of the valuation technique aroma intensity in the influence zone urban landfills (for example landfill in Zhytomyr)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник ЖДТУ. Серія: Технічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.pdf288.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.