DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Subject consumption
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Динаміка споживання паливно-мастильних матеріалів самоскидами на Омелянівському родовищі гранітів | Ковалевич, Л.А.; Левицький, В.Г.; Білобров, Д.М.; Кириленко, Н.П.; Шамрай, В.І.; Kovalevych, L.A.; Levytskyi, V.G.; Bilobrov, D.M.; Kyrylenko, N.P.; Shamrai, V.I. |
2024 | Дослідження міграції синтетичних речовин із пакувальних матеріалів у харчові продукти і воду: соціальний та управлінський аспекти | Тарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Прилипко, О.І.; Tarasiuk, H.M.; Chahaida, A.O.; Prylypko, O.I. |
2024 | ЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА ТА СПОЖИВАННЯ: ВПЛИВ НА ЗАБРУДНЕННЯ ТА ВИЧЕРПАННЯ ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ | Тараймович, І.В.; Демчук, Л.І.; Тихонова, О.М.; Taraimovych, I.; Demchuk, L.; Tykhonova, O. |
2022 | Оцінка експлуатаційних параметрів БелАЗ-548 в умовах Омелянівського кар’єру | Ковалевич, Л.А.; Леонець, І.В.; Білобров, Д.М.; Качуровський, М.В.; Коробійчук, В.В.; Kovalevych, L.А.; Leonets, I.V.; Bilobrov, D.М.; Kachurovskyi, M.V.; Korobiichuk, V.V. |
2024 | Перспективи вдосконалення рецептурного складу снек-батончиків на основі аналізу поведінки споживачів послуг індустрії гостинності | Тарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Tarasiuk, H.M.; Chahaida, A.O. |
2024 | Проєктування харчових продуктів з використанням технології 3D- і 4D-друку та його значення для розвитку адитивного виробництва | Тарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Tarasiuk, H.M.; Chahaida, A.O. |
2024 | Тенденції вибору збалансованого харчування споживачами послуг індустрії гостинності | Тарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Tarasiuk, H.М.; Chahaida, A.О. |
2023 | Тенденції зростання у навколишньому середовищі мікропластику та його вплив на споживачів послуг індустрії гостинності | Чагайда, А.О.; Тарасюк, Г.М.; Chahaida, A.O.; Tarasiuk, H.M. |