Browsing by Subject consumption

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Динаміка споживання паливно-мастильних матеріалів самоскидами на Омелянівському родовищі гранітівКовалевич, Л.А.; Левицький, В.Г.; Білобров, Д.М.; Кириленко, Н.П.; Шамрай, В.І.; Kovalevych, L.A.; Levytskyi, V.G.; Bilobrov, D.M.; Kyrylenko, N.P.; Shamrai, V.I.
2024Дослідження міграції синтетичних речовин із пакувальних матеріалів у харчові продукти і воду: соціальний та управлінський аспектиТарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Прилипко, О.І.; Tarasiuk, H.M.; Chahaida, A.O.; Prylypko, O.I.
2024ЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА ТА СПОЖИВАННЯ: ВПЛИВ НА ЗАБРУДНЕННЯ ТА ВИЧЕРПАННЯ ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВТараймович, І.В.; Демчук, Л.І.; Тихонова, О.М.; Taraimovych, I.; Demchuk, L.; Tykhonova, O.
2022Оцінка експлуатаційних параметрів БелАЗ-548 в умовах Омелянівського кар’єруКовалевич, Л.А.; Леонець, І.В.; Білобров, Д.М.; Качуровський, М.В.; Коробійчук, В.В.; Kovalevych, L.А.; Leonets, I.V.; Bilobrov, D.М.; Kachurovskyi, M.V.; Korobiichuk, V.V.
2024Перспективи вдосконалення рецептурного складу снек-батончиків на основі аналізу поведінки споживачів послуг індустрії гостинностіТарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Tarasiuk, H.M.; Chahaida, A.O.
2024Проєктування харчових продуктів з використанням технології 3D- і 4D-друку та його значення для розвитку адитивного виробництваТарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Tarasiuk, H.M.; Chahaida, A.O.
2024Тенденції вибору збалансованого харчування споживачами послуг індустрії гостинностіТарасюк, Г.М.; Чагайда, А.О.; Tarasiuk, H.М.; Chahaida, A.О.
2023Тенденції зростання у навколишньому середовищі мікропластику та його вплив на споживачів послуг індустрії гостинностіЧагайда, А.О.; Тарасюк, Г.М.; Chahaida, A.O.; Tarasiuk, H.M.