ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ

ВПЛИВ ПРОДУКТИВНОСТІ ТВАРИН ТА РІВНЯ ЇХ ГОДІВЛІ НА ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СВИНИНИ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Балановська, Т.І.
dc.contributor.author Іванова, Г.С.
dc.contributor.author Balanovs’ka, T.I.
dc.contributor.author Ivanova, G.S.
dc.date.accessioned 2016-09-20T08:00:03Z
dc.date.available 2016-09-20T08:00:03Z
dc.date.issued 2010-12-27
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4849
dc.description.abstract В статті визначено основні фактори, що мають вплив на формування конкурентоспроможності свинини, серед яких суттєвими є продуктивність тварин та рівень годівлі. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(18)
dc.subject конкурентоспроможність свинини uk_UA
dc.subject продуктивність тварин uk_UA
dc.title ВПЛИВ ПРОДУКТИВНОСТІ ТВАРИН ТА РІВНЯ ЇХ ГОДІВЛІ НА ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СВИНИНИ uk_UA
dc.title.alternative Influence of animal productivity and feeding level on forming pork competitiveness uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу