dc.contributor.author |
Балановська, Т.І. |
|
dc.contributor.author |
Іванова, Г.С. |
|
dc.contributor.author |
Balanovs’ka, T.I. |
|
dc.contributor.author |
Ivanova, G.S. |
|
dc.date.accessioned |
2016-09-20T08:00:03Z |
|
dc.date.available |
2016-09-20T08:00:03Z |
|
dc.date.issued |
2010-12-27 |
|
dc.identifier.uri |
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4849 |
|
dc.description.abstract |
В статті визначено основні фактори, що мають вплив на формування конкурентоспроможності свинини, серед яких суттєвими є продуктивність тварин та рівень годівлі. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
ЖДТУ |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(18) |
|
dc.subject |
конкурентоспроможність свинини |
uk_UA |
dc.subject |
продуктивність тварин |
uk_UA |
dc.title |
ВПЛИВ ПРОДУКТИВНОСТІ ТВАРИН ТА РІВНЯ ЇХ ГОДІВЛІ НА ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СВИНИНИ |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Influence of animal productivity and feeding level on forming pork competitiveness |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |