Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Десяткіна, І.В. | |
dc.contributor.author | Desyatkina, I.V. | |
dc.date.accessioned | 2016-09-19T11:14:42Z | |
dc.date.available | 2016-09-19T11:14:42Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4834 | |
dc.description.abstract | Розкрито рух первинних документів, що складаються на різних ділянках обліку в закладах ресторанного господарства. Розроблено інформаційну модель відображення у звітності витрат закладів ресторанно го господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;2(56) Ч.1 | |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | інформаційні моделі | uk_UA |
dc.subject | звітність витрат | uk_UA |
dc.title | ІНФОРМАЦІЙНА МОДЕЛЬ ВІДОБРАЖЕННЯ У ЗВІТНОСТІ ВИТРАТ ОБІГУ ТА ВИРОБНИЦТВА ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | uk_UA |
dc.title.alternative | Information model of reflection of restaurants’ sellin g expenses and production costs in reporting | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |