Electronic Repository

РЕТРОСПЕКТИВНИЙ АНАЛІЗ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Show simple item record

dc.contributor.author Десяткина, І.В.
dc.contributor.author Desyatkina, I.V.
dc.date.accessioned 2016-09-15T12:18:59Z
dc.date.available 2016-09-15T12:18:59Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4789
dc.description.abstract Розглянуто питання обліку процесів виробництва в закладах ресторанного господарства в науковій та періодичній літературі. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;1(19)
dc.subject ресторанне господарство uk_UA
dc.subject облік процесів ресторанного виробництва uk_UA
dc.title РЕТРОСПЕКТИВНИЙ АНАЛІЗ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА uk_UA
dc.title.alternative Retrospective analysis of literary sources on peculiarities of production process in restaurants uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account