Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Десяткіна, І.В. | |
dc.contributor.author | Desyatkina, I.V. | |
dc.date.accessioned | 2016-09-13T09:27:50Z | |
dc.date.available | 2016-09-13T09:27:50Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4741 | |
dc.description.abstract | Удосконалено діючу систему бухгалтерського обліку підприємств ресторанного господарства в частині відображення витрат на якість продукції та послуг. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;2(20) | |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | облік ресторанної продукції | uk_UA |
dc.title | ВІДОБРАЖЕННЯ ВИТРАТ НА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ | uk_UA |
dc.title.alternative | Reflection of expenses for quality of goods of enterprises of restaurant business: accounting aspect | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |