ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ

ВІДОБРАЖЕННЯ ВИТРАТ НА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Десяткіна, І.В.
dc.contributor.author Desyatkina, I.V.
dc.date.accessioned 2016-09-13T09:27:50Z
dc.date.available 2016-09-13T09:27:50Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4741
dc.description.abstract Удосконалено діючу систему бухгалтерського обліку підприємств ресторанного господарства в частині відображення витрат на якість продукції та послуг. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;2(20)
dc.subject ресторанне господарство uk_UA
dc.subject облік ресторанної продукції uk_UA
dc.title ВІДОБРАЖЕННЯ ВИТРАТ НА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ uk_UA
dc.title.alternative Reflection of expenses for quality of goods of enterprises of restaurant business: accounting aspect uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу