ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ
ЕФЕКТИВНІСТЬ ФОРМУВАННЯ І ВИКОРИСТАННЯ РЕСУРСІВ ОСНОВНОГО КАПІТАЛУ ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ (НА ПРИКЛАДІ КІРОВОГРАДСЬКОГО РЕГІОНУ)
Ввійти
українська
English
Головна сторінка EZTUIR
→
Фахові видання
→
Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ЕФЕКТИВНІСТЬ ФОРМУВАННЯ І ВИКОРИСТАННЯ РЕСУРСІВ ОСНОВНОГО КАПІТАЛУ ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ (НА ПРИКЛАДІ КІРОВОГРАДСЬКОГО РЕГІОНУ)
Тітенко, Л.В.
;
Titenko, L.V.
URI:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4635
Дата:
2011
Анотація:
Розглядаються проблеми управління ресурсами основного капіталу районних організацій споживчої кооперації України на прикладі Кіровоградської області.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
385.pdf
Розмір:
397.8Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки
[1460]
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися