dc.contributor.author |
Десяткіна, І.В. |
|
dc.contributor.author |
Глущук, О.М. |
|
dc.date.accessioned |
2016-07-18T09:00:11Z |
|
dc.date.available |
2016-07-18T09:00:11Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.uri |
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4486 |
|
dc.description.abstract |
Удосконалено методику облікового відображення витрат обігу та витрат
виробництва на підприємствах ресторанного господарства. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
ЖДТУ |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(21); Ч.1 |
|
dc.subject |
ресторанне господарство |
uk_UA |
dc.subject |
облік продукції ресторанів |
uk_UA |
dc.title |
ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ВИГОТОВЛЕННЯ ПРОДУКЦІЇ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Approaches to organization of accounting for production in restaurants |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |