Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Десяткіна, І.В. | |
dc.contributor.author | Глущук, О.М. | |
dc.date.accessioned | 2016-07-18T09:00:11Z | |
dc.date.available | 2016-07-18T09:00:11Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4486 | |
dc.description.abstract | Удосконалено методику облікового відображення витрат обігу та витрат виробництва на підприємствах ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(21); Ч.1 | |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | облік продукції ресторанів | uk_UA |
dc.title | ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ВИГОТОВЛЕННЯ ПРОДУКЦІЇ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | uk_UA |
dc.title.alternative | Approaches to organization of accounting for production in restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |