ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ

ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ВИГОТОВЛЕННЯ ПРОДУКЦІЇ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Десяткіна, І.В.
dc.contributor.author Глущук, О.М.
dc.date.accessioned 2016-07-18T09:00:11Z
dc.date.available 2016-07-18T09:00:11Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4486
dc.description.abstract Удосконалено методику облікового відображення витрат обігу та витрат виробництва на підприємствах ресторанного господарства. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(21); Ч.1
dc.subject ресторанне господарство uk_UA
dc.subject облік продукції ресторанів uk_UA
dc.title ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ВИГОТОВЛЕННЯ ПРОДУКЦІЇ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА uk_UA
dc.title.alternative Approaches to organization of accounting for production in restaurants uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу