ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Десяткіна, І.В.
dc.contributor.author Desyatkina, I.V.
dc.date.accessioned 2016-07-07T12:10:21Z
dc.date.available 2016-07-07T12:10:21Z
dc.date.issued 2011-10-03
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4404
dc.description.abstract Запропоновано методику внутрішнього контролю в закладах ресторанного господарства, яка охоплює всі стадії облікового процесу на підприємстві. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(21); Ч.2
dc.subject ресторанне господарство uk_UA
dc.subject заклади ресторанного господарства uk_UA
dc.subject внутрішній контроль ресторанних закладів uk_UA
dc.subject методика проведення внутрішнього контролю uk_UA
dc.subject restaurant management uk_UA
dc.subject institutions restaurant industry uk_UA
dc.subject internal control of restaurant facilities uk_UA
dc.subject methods of internal control uk_UA
dc.title ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА uk_UA
dc.title.alternative Procedure of conducting internal control in restaurants uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.description.abstracten Methods of internal control in restaurants, covering all stages of the accounting process at a company have been suggested. uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу