Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Десяткіна, І.В. | |
dc.contributor.author | Desyatkina, I.V. | |
dc.date.accessioned | 2016-07-07T12:10:21Z | |
dc.date.available | 2016-07-07T12:10:21Z | |
dc.date.issued | 2011-10-03 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4404 | |
dc.description.abstract | Запропоновано методику внутрішнього контролю в закладах ресторанного господарства, яка охоплює всі стадії облікового процесу на підприємстві. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу: міжнар. збірник наукових праць;3(21); Ч.2 | |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | внутрішній контроль ресторанних закладів | uk_UA |
dc.subject | методика проведення внутрішнього контролю | uk_UA |
dc.subject | restaurant management | uk_UA |
dc.subject | institutions restaurant industry | uk_UA |
dc.subject | internal control of restaurant facilities | uk_UA |
dc.subject | methods of internal control | uk_UA |
dc.title | ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | uk_UA |
dc.title.alternative | Procedure of conducting internal control in restaurants | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.description.abstracten | Methods of internal control in restaurants, covering all stages of the accounting process at a company have been suggested. | uk_UA |