Electronic Repository

ПОНЯТТЯ ТА ВИДИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Show simple item record

dc.contributor.author Столяренко, О.М.
dc.contributor.author Щербельова, Н.П.
dc.contributor.author Stolyarenko, O.M.
dc.contributor.author Shcherbelyova, N.P.
dc.date.accessioned 2016-06-22T07:39:40Z
dc.date.available 2016-06-22T07:39:40Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.uri http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4280
dc.description.abstract Визначено сутність понять “ресторанне господарство”, “ресторанний бізнес” та “громадське харчування”. Виділено види закладів ресторанного господарства, які здійснюють вплив на бухгалтерське відображення діяльності підприємств цієї галузі. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ЖДТУ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;4(58)
dc.subject ресторанне господарство uk_UA
dc.subject ресторанний бізнес uk_UA
dc.title ПОНЯТТЯ ТА ВИДИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА uk_UA
dc.title.alternative Concept and types of restaurants uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account