dc.contributor.author |
Столяренко, О.М. |
|
dc.contributor.author |
Щербельова, Н.П. |
|
dc.contributor.author |
Stolyarenko, O.M. |
|
dc.contributor.author |
Shcherbelyova, N.P. |
|
dc.date.accessioned |
2016-06-22T07:39:40Z |
|
dc.date.available |
2016-06-22T07:39:40Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.uri |
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/4280 |
|
dc.description.abstract |
Визначено сутність понять “ресторанне господарство”, “ресторанний бізнес” та “громадське харчування”. Виділено види закладів ресторанного господарства, які здійснюють вплив на
бухгалтерське відображення діяльності підприємств цієї галузі. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
ЖДТУ |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;4(58) |
|
dc.subject |
ресторанне господарство |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанний бізнес |
uk_UA |
dc.title |
ПОНЯТТЯ ТА ВИДИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Concept and types of restaurants |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |