Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Стецюк, С.С. | |
dc.contributor.author | Stetsyuk, S.S. | |
dc.date.accessioned | 2016-04-18T11:41:54Z | |
dc.date.available | 2016-04-18T11:41:54Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/2922 | |
dc.description.abstract | Обґрунтовано особливості та охарактеризовано процес формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЖДТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник ЖДТУ. Серія: Економічні науки;1(63) | |
dc.subject | додана вартість | uk_UA |
dc.subject | вертикальна інтеграція | uk_UA |
dc.title | Формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції | uk_UA |
dc.title.alternative | The forming of product value added at the meat processing industry enterprises under conditions of vertical integration | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |