ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ
Специфіка трансферу технологій в готельно-ресторанному бізнесі
Ввійти
українська
English
Головна сторінка EZTUIR
→
Матеріали конференцій
→
Менеджмент суб'єктів господарювання: проблеми та перспективи розвитку
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Специфіка трансферу технологій в готельно-ресторанному бізнесі
Бурий, Сергій Антонович
;
Bury, S.
URI:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/1561
Дата:
2014-05-22
Анотація (англ.):
The dynamics of development of hotel and restaurant complex. The main types of technology transfer in hotel and restaurant business.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
52.pdf
Розмір:
176.0Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Менеджмент суб'єктів господарювання: проблеми та перспективи розвитку
[167]
Збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися