dc.contributor.author |
Бурий, Сергій Антонович |
|
dc.contributor.author |
Bury, S. |
|
dc.date.accessioned |
2016-02-29T13:12:27Z |
|
dc.date.available |
2016-02-29T13:12:27Z |
|
dc.date.issued |
2014-05-22 |
|
dc.identifier.uri |
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/1561 |
|
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
ЖДТУ |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Менеджмент суб’єктів господарювання: проблеми та перспективи розвитку: Зб. матеріалів IІ Міжнар. науково-практичної конференції; |
|
dc.subject |
готельний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
франчайзинг |
uk_UA |
dc.title |
Специфіка трансферу технологій в готельно-ресторанному бізнесі |
uk_UA |
dc.title.alternative |
The Specificity Of Technology Transfer In Hotel And Restaurant Business |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |
dc.description.abstracten |
The dynamics of development of hotel and restaurant complex. The main types of technology transfer in hotel and restaurant business. |
uk_UA |