ЕЛЕКТРОННИЙ АРХІВ
ЯКІСТЬ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ЯК КЛЮЧОВИЙ ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Ввійти
українська
English
Головна сторінка EZTUIR
→
Матеріали конференцій
→
Формування ефективної моделі розвитку підприємства в умовах ринкової економіки
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ЯКІСТЬ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ЯК КЛЮЧОВИЙ ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Балковська, В.В.
URI:
http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/5851
Дата:
2016-11-24
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
17.pdf
Розмір:
182.3Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Формування ефективної моделі розвитку підприємства в умовах ринкової економіки
[230]
тези ІV Міжнародної науково-практичної конференції
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися