Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/989
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДесяткіна, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorDesyatkina, I.V.-
dc.date.accessioned2016-02-17T10:39:30Z-
dc.date.available2016-02-17T10:39:30Z-
dc.date.issued2012-01-
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/989-
dc.description.abstractДисертаційна робота спрямована на розробку теоретичних положень і практичних рекомендацій з удосконалення бухгалтерського обліку і контролю витрат виробництва та обігу на підприємствах ресторанного господарства з метою підвищення ефективності управління діяльністю підприємств цієї галузі. Удосконалено склад витрат обігу на підприємствах ресторанного господарства, шляхом доповнення їх статтями “витрати на декорування та оздоблення” та “заробітна плата офіціантів”. Запропоновано методичний підхід до відображення витрат на поліпшення та підтвердження якості в системі бухгалтерського обліку, а також методичний підхід до облікового відображення витрат виробництва та витрат обігу на підприємствах ресторанного господарства. Крім того, удосконалено систему контролю в частині застосування методичних прийомів інвентаризації матеріальних ресурсів та незавершеного виробництва на кожному з процесів господарської діяльності підприємства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesАвтореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук;-
dc.subjectбухгалтерський облікuk_UA
dc.subjectдіяльність підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectвнутрішній контрольuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectгромадське харчуванняuk_UA
dc.subjectaccountinguk_UA
dc.subjectrestaurants’ performanceuk_UA
dc.subjectinternal controluk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectaccountinguk_UA
dc.subjectrestaurants’ performanceuk_UA
dc.subjectinternal controluk_UA
dc.subjectcateringuk_UA
dc.titleБУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК І КОНТРОЛЬ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ТА ОБІГУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАuk_UA
dc.title.alternativeAccounting for and control of production and turnover expenses at restaurantsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.description.abstractenThesis is aimed at development of theoretical statements and practical recommendations on improving accounting and control of production and turnover expenses at restaurants with the purpose of increasing the effectiveness of performance management at the restaurants. The composition of turnover expenses at restaurants has been improved by introducing new articles “decoration and design expenses” as well as “waiters’ wages”. The methodic approach towards reflecting the expenses on quality improvement and quality approval in the accounting system as well as the methodic approach towards accounting reflection of production and turnover expenses at restaurants have been suggested. Moreover the system of controls has been improved in the part of applying the methodic techniques of inventorying the material resources and work-in-process at every stage of company’s performance.uk_UA
Appears in Collections:Суспільні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Desjatkina.pdf979.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.