Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/793
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШкрабак, М.В.-
dc.date.accessioned2016-02-11T09:46:49Z-
dc.date.available2016-02-11T09:46:49Z-
dc.date.issued2015-05-15-
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/793-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖДТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesТези Всеукраїнської науково-практичної on-line конференції аспірантів, молодих учених та студентів, присвяченої Дню науки;Т.2-
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectпивоварна продукціяuk_UA
dc.titleРЕЗЕРВИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО ПИВОВАРНОЇ ПРОДУКЦІЇuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези до Дня науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
308.pdf118.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.