Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7930
Title: Використання харчових продуктів лісу на територіях, забруднених радіонуклідами
Authors: Краснов, В.П.
Шелест, З.М.
Давидова, І.В.
Keywords: радіоактивне забруднення лісів
радіонукліди
гриби
ягоди
харчові продукти
Issue Date: 2023
Publisher: Житомирська політехніка
Series/Report no.: Навчальний посібник
Abstract: Викладена інформація про особливості радіоактивного забруднення лісів, можливості використання дикорослих ягід, лікарських рослин, грибів, дичини, березового соку на територіях, забруднених радіонуклідами. Наведено узагальнені дані різних досліджень та результати досліджень авторів. Навчальний посібник може використовуватися для підготовки студентів екологічних і лісогосподарських спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів і фахівців лісового господарства.
URI: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7930
Appears in Collections:Підручник

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Підручник.pdf3.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.