Please use this identifier to cite or link to this item: http://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7930
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКраснов, В.П.
dc.contributor.authorШелест, З.М.
dc.contributor.authorДавидова, І.В.
dc.date.accessioned
dc.date.available
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttp://eztuir.ztu.edu.ua/123456789/7930
dc.description.abstractВикладена інформація про особливості радіоактивного забруднення лісів, можливості використання дикорослих ягід, лікарських рослин, грибів, дичини, березового соку на територіях, забруднених радіонуклідами. Наведено узагальнені дані різних досліджень та результати досліджень авторів. Навчальний посібник може використовуватися для підготовки студентів екологічних і лісогосподарських спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів і фахівців лісового господарства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖитомирська політехнікаuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНавчальний посібникuk_UA
dc.subjectрадіоактивне забруднення лісівuk_UA
dc.subjectрадіонуклідиuk_UA
dc.subjectгрибиuk_UA
dc.subjectягодиuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.titleВикористання харчових продуктів лісу на територіях, забруднених радіонуклідамиuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Підручник

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Підручник.pdf3.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.